VENDSYSSEL FRIMENIGHED

En kirke for hele familien

Vi vil gerne være kirke for dig

Alle har ret til at høre om Gud, og derfor er alle velkomne i Vendsyssel Frimenighed. Kirken er for dig og alle andre, der ønsker at mødes omkring troen på Jesus Kristus – med tak og med bøn. Gud er rummelig, og det ønsker vi også at være.

Ordet ”kirke” forbinder mange af os først og fremmest med en bygning, men det er faktisk en misforståelse. Kirken består af mennesker! Vi forsøger at være en kirke, hvor der er tid, plads og rum til at puste ud, genvinde modet og dele glæder og sorger, ligesom vi udfordrer hinanden til at bruge vores ressourcer til gavn og glæde for andre.

Alle er velkomne – uanset medlemskab – uanset etnicitet og uanset aktuelle overbevisning og tro. Hvis du har lyst at udforske, hvem Jesus er, og hvad han betyder for livet i dag – så er dette kirken for dig!

Kig rundt på vores hjemmeside og se nærmere på, hvad vi kan tilbyde dig. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores kirke, som ligger på Håndbækvej 4, 9900 Frederikshavn, eller ringe til formand Gitte Thomsen 25 32 30 86 - så tager vi en snak.

Nye lokaler og præst

Pr. 1. sep. har vi købt Hånbækkirken i Frederikshavn.

”Med købet af Hånbækkirken glæder vi os meget til at udvide vores tilbud og møde mennesker, som tidligere har benyttet kirken, eller som har lyst til at være en del af et gudstjeneste- og menighedsfællesskabet for både børn og voksne,” siger Gitte Møller Thomsen og fortsætter med latter i stemmen ”som vi siger, er vi blot helt almindelige nordjyder, der tror på en ekstraordinær Gud, og det vil vi gerne dele med lokalområdet.”

Ønsker du et pionerjob på toppen, har vi stillingen

Næste gudstjeneste

Næste gudstjeneste er søndag d. 26. september kl 14.00

Gudstjenesten er i vores nye lokaler på Håndbækvej 4.

Gudstjenesten ledes af Peter Rask.

Søndagens tekster kan læses her

Under sidste salme er der kollekt til Dansk Bibel Institut

Mød os

Ny eller interesseret i kirken?

Fællesskabet

Vendsyssel Frimenighed er oprettet som først og fremmest et gudstjeneste- og menigheds-fællesskab

Kirken

Vendsyssel Frimenighed er tilknyttet Evangelisk Luthersk Netværk

Menigheden

Vi mødes 2-3 gange om måneden til gudstjeneste - find dato og tidspunkt i kalenderen

Visionen

• Gudstjenestefællesskabet
  • Menighedsfællesskabet
  • Den enkelte

Vil du høre en prædiken?

Se mere herunder

Vendsyssel Frimenighed

Vi er altid klar til at byde gæster velkommen til vore arrangementer. Alle er velkomne i kirken til enhver tid, så tøv ikke med at finde vores næste arrangement i kalenderen.

Vendsyssel Frimenighed

Håndbækvej 4